Welkom Lieve Jij

Stap binnen in een wereld van zelfontdekking en heling op een vriendelijke en toegankelijke manier, waar jij volledig jezelf mag en kan zijn. Reiki 2-Plus biedt je een kans om je reis naar innerlijke rust, balans en zelfontdekking te verdiepen.

 

Met veel liefde begeleid je reis naar innerlijke balans en welzijn. Als Holistisch Energetisch therapeut en ervaren trainer is het mijn passie om jou te helpen op een dieper niveau te leren en groeien.

 

Tijdens het geven van de reiki behandelingen, besefte ik dat ik meer wilde doen voor mijn dierbaren en cliënten, vooral als ze zich verdrietig voelden. Het raakte mij om hun worstelingen te zien en ik voelde sterk de drang om hen beter te kunnen bijstaan. Met mijn achtergrond als holistisch energetisch therapeut en medium, heb ik Reiki Plus ontwikkeld om jou dezelfde tools te bieden.

 

In het begin tijdens de reikibehandelingen kwam ik regelmatig sterke energieën tegen die mij soms in de war brachten. Ook voelde ik soms aanwezigheid van entiteiten, wat mijn onzekerheid vergrootte over hoe ik hiermee moest omgaan. Deze ervaringen motiveerden me om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Deze kennis wil ik graag met jullie delen. 

 

Daarom heb ik Reiki Plus het in geroepen. Een uitbreiding met nieuwe tools en technieken die jou helpen om anderen nog beter te ondersteunen tijdens de reiki behandelingen. Mijn missie is om anderen met liefde toegewijd te begeleiden, zodat je je veilig en gesteund voelt terwijl je werkt aan heling en persoonlijke groei. 


DE KRACHT VAN REIKI

Cursus Reiki 2

Energetische / Reiki behandeling

 

Reiki bevordert het herstel van de energiebalans in je lichaam, wat kan leiden tot een gevoel van meer rust en energie. Het ontspant lichaam en geest, vermindert stress, verlicht pijn en versnelt het genezingsproces. Reiki versterkt het immuunsysteem en verbetert de bloedcirculatie. Reiki kan je helpen beter te slapen, meer focus en energie te krijgen en onderdrukte emoties los te laten. Het herstelt de energiebalans, bevordert rust en brengt de energie van de chakra's en het energieveld rondom het lichaam in balans, wat fysieke en emotionele klachten kan verminderen.

Gun jezelf de kans om je hooggevoeligheid om te zetten in helende kracht.  Door de symbolen en technieken kun je de helende energie versterken en gerichter inzetten. Hierdoor kun je dieper werken op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Je ontdekt hoe je afstandshealing kunt toepassen, zelfbehandeling kunt integreren en je energiewerk kunt verfijnen met deze krachtige Reiki-technieken.

 

Mensen met een hoog sensitief bewustzijn ervaren vaak subtiele energieën en kunnen gevoelig zijn voor de aanwezigheid van entiteiten. Deze ervaringen variëren van het waarnemen van spirituele aanwezigheid tot het voelen van overgenomen fysieke of mentale klachten van anderen. In onze training bieden we diepgaande kennis en praktische vaardigheden om deze fenomenen te begrijpen en ermee om te gaan tijdens Reiki-behandelingen.

 

Je ontwikkelt het vermogen om je energetische grenzen te versterken, zodat je jezelf effectief kunt beschermen tegen ongewenste energetische invloeden. We verkennen technieken voor gronding en centring, essentieel voor het handhaven van balans tijdens het geven van behandelingen. Daarnaast leer je hoe je positieve energie kunt cultiveren, waardoor je niet alleen jezelf beschermt maar ook een veilige en helende omgeving creëert voor jouw cliënten.

 

Entiteiten en energetische invloeden kunnen een diepgaande invloed hebben op de helingservaring. Door bewust te zijn van deze aspecten en effectieve strategieën toe te passen, kun je jezelf als behandelaar verder ontwikkelen en een positieve impact hebben op het leven van anderen. Onze benadering is holistisch en ondersteunend, gericht op het bevorderen van jouw spirituele groei en het versterken van je helingspraktijk binnen een veilige, ondersteunende gemeenschap.


De Sedona Methode 

 

Tijdens de Reiki 2 Plus cursus verdiepen we ons ook in de Sedona Methode, een krachtige techniek voor het loslaten van beperkende emoties en overtuigingen. Deze methode kun je niet alleen voor jezelf gebruiken, maar ook voor de klanten die je gaat behandelen. Soms heb je net dat beetje meer nodig dan Reiki. De Sedona Methode helpt je stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en emotionele blokkades op te ruimen, waardoor je meer harmonie ervaart in je dagelijks leven.

 

De Sedona Methode is een diepgaande techniek die zich richt op het bevrijden van emotionele blokkades en beperkende overtuigingen. Ontwikkeld door Lester Levenson, biedt deze methode een pad naar innerlijke vrede en emotionele vrijheid. Geïnspireerd door zijn eigen spirituele reis, ontdekte Levenson in Sedona, Arizona, de kracht van loslaten als essentieel voor persoonlijke transformatie.

Centraal in de Sedona Methode staat het besef dat onze emoties en gedachten ons kunnen belemmeren. Door bewust te worden van deze innerlijke blokkades en ze vervolgens los te laten, kunnen we diepe rust en bevrijding ervaren. De methode maakt gebruik van eenvoudige, maar krachtige vragen om dit loslaatproces te vergemakkelijken. Dit stelt je in staat om negatieve emoties en beperkende overtuigingen te transformeren, waardoor ruimte ontstaat voor meer innerlijke balans en groei. Wereldwijd gebruikt door mensen die streven naar emotioneel welzijn en persoonlijke ontwikkeling, biedt de Sedona Methode concrete stappen om emotionele bagage los te laten en een dieper gevoel van innerlijke vrijheid te bereiken.

 

Tijdens de Reiki 2 Plus cursus vind je een warme, ondersteunende omgeving waar gelijkgestemden samenkomen om te groeien en spirituele ervaringen te delen. We moedigen openheid aan over persoonlijke verhalen en bieden een veilige ruimte voor iedereen die geïnteresseerd is in spirituele ontwikkeling en heling. Of je nu nieuw bent in de wereld van energetische heling of je vaardigheden wilt verdiepen, bij de Reiki 2 Plus cursus vind je de tools, training en gelijkgestemden die je nodig hebt om spiritueel te bloeien. Ontdek hoe Reiki 2 Plus je kan helpen om je volledige spirituele potentieel te bereiken, innerlijke balans te vinden en je thuis te laten komen in je eigen lijf.


Verdieping van de chakra's 

Tijdens de Reiki 2 plus cursus besteden we ook uitgebreid aandacht aan de Chakra's. Chakra's zijn energiecentra in het subtiele lichaam die invloed hebben op onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. In deze cursus leren we hoe we de energie in de Chakra's kunnen balanceren en harmoniseren door middel van geavanceerde Reiki-symbolen en technieken. Dit helpt om blokkades op te heffen, de energiestroom te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Door aandacht te besteden aan de Chakra's kunnen we dieper werken op het niveau van het energetische systeem, waardoor onze helingspraktijk effectiever wordt en we meer in harmonie komen met onszelf en anderen.

 

Chakra's zijn energiecentra in het subtiele lichaam volgens traditionele Indiase en andere oosterse spirituele tradities. Elk chakra staat symbolisch voor verschillende aspecten van het menselijk leven en bewustzijn, en ze worden gezien als draaikolken van energie die invloed hebben op lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele processen. Hier zijn de belangrijkste chakra's en waar ze over het algemeen voor staan:

 

1. Wortelchakra Gelegen aan de basis van de wervelkolom, staat voor stabiliteit, overleving, veiligheid en basisbehoeften.

 

2. Sacraal chakra  Gelegen net onder de navel, staat voor creativiteit, plezier, seksualiteit en emotionele balans.

 

3. Zonnevlechtchakra Gelegen bij de solar plexus, staat voor wilskracht, zelfvertrouwen, persoonlijke kracht en energie.

 

4. Hartchakra Gelegen bij het hart, staat voor liefde, mededogen, vergeving en verbinding.

 

5. Keelchakra Gelegen bij de keel, staat voor communicatie, zelfexpressie, waarheid en creativiteit.

 

6. Derde oog chakra Gelegen tussen de wenkbrauwen, staat voor intuïtie, helderziendheid, inzicht en verbeeldingskracht.

 

7. Kruinchakra Gelegen bij de kruin van het hoofd, staat voor spirituele verbinding, hoger bewustzijn, wijsheid en eenheid.

 

Balans in deze chakra's wordt gezien als essentieel voor een gezond en harmonieus leven. Onevenwichtigheden in een chakra kunnen zich manifesteren als fysieke, emotionele of spirituele problemen. Verschillende technieken zoals meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen en energetische healing worden gebruikt om de chakra's in balans te brengen en het welzijn te bevorderen.


Kracht van de symbolen

Deze symbolen stellen je in staat om diepgaander en effectiever met de energie te werken. Je leert hoe je deze krachtige tools kunt integreren in je dagelijkse praktijk, waardoor je meer rust, balans en energie kunt ervaren.

1. Kracht Symbool (Cho Ku Rei):

 • Versterkt de Reiki-energie.
 • Wordt gebruikt voor fysieke heling en het opladen van objecten.
 • Verbetert de focus en intensiteit van de energie, waardoor behandelingen krachtiger worden.

2. Mentale/Emotionele Symbool (Sei He Ki)

 1. Helpt bij emotionele en mentale heling.
 2. Bevordert balans en harmonie tussen lichaam en geest.
 3. Ondersteunt bij het loslaten van oude patronen en diepgewortelde blokkades 

3. Afstand Symbool (Hon Sha Ze Sho Nen):

 1. Maakt heling op afstand mogelijk, verbindt tijd en ruimte.
 2. Stelt je in staat om energie te sturen naar mensen, situaties en relaties die niet fysiek aanwezig zijn.
 3. Helpt bij het helen van verleden trauma's en het bevorderen van toekomstige intenties.

Voordelen van Reiki 2  &  Reiki 2 plus

1. Dieper inzicht en bewustzijn:

 • Het gebruik van symbolen geeft toegang tot een diepere laag van bewustzijn en heling.
 • Versterkt je intuïtieve vermogens en spirituele bewustzijn.

2. Versterkte energiestroom:

 • De symbolen vergroten de kracht en effectiviteit van de Reiki-energie.
 • Hierdoor worden behandelingen krachtiger en meer gericht.

3. Heling op afstand:

 • Je kunt anderen behandelen, zelfs als ze fysiek niet aanwezig zijn.
 • Dit opent nieuwe mogelijkheden voor heling en ondersteuning.

4. Emotionele en mentale balans:

 • Het mentale/emotionele symbool helpt bij het aanpakken van diepgewortelde emotionele en mentale blokkades
 • Bevordert innerlijke rust en emotioneel welzijn.

5. Zelfvertrouwen en intuïtie:

 • Door de verdieping van je praktijk ontwikkel je meer zelfvertrouwen en een sterker intuïtief vermogen.
 • Je leert te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en helende capaciteiten.

Dag 1 - Reiki 2

Cursus Reiki 2

 

Theorie en Praktijk:

 • Diepgaande uitleg over de Reiki 2 symbolen en hun toepassingen.
 • Praktische oefeningen om de symbolen te integreren in je helingsessies.

 

Inwijdingen:

 • Je ontvangt inwijdingen die je energetische kanalen verder openen en je verbinden met de Reiki 2 energie.
 • Deze inwijdingen verhogen je trillingsfrequentie en versterken je helende capaciteiten.

 

Handposities en Technieken:

 • Geavanceerde handposities voor zelfbehandeling en het behandelen van anderen.
 • Technieken voor afstandsheling en het sturen van energie naar specifieke situaties.

 

Persoonlijke Ontwikkeling:

 • Tools en oefeningen voor het verdiepen van je intuïtie en spirituele groei.
 • Ondersteuning bij het integreren van Reiki in je dagelijks leven en spirituele praktijk.

 

Wat kun je verwachten?

 • Een kleine, intieme groep van gelijkgestemde individuen.
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding van een ervaren Reiki Master.
 • Een cursusboekje met alle nodige informatie en oefeningen.

 


Dag 2 - Reiki 2 - Plus 

 

1. Chakra's:

 • Tijdens deze Reiki plus dag duiken we diep in de wereld van chakra's, de energetische centra in ons lichaam die de fysieke en spirituele gezondheid beïnvloeden. 

 

2. Sedona Methode:

 • Hier maken we gebruik van een eenvoudige maar diepgaande methode om belemmerende emoties en overtuigingen te transformeren, waardoor we ruimte creëren voor diepe innerlijke rust en emotionele vrijheid.

 

3. Energetische Bescherming

Omgaan met Entiteiten en energie 

 • We nemen bewust de tijd om te voelen welke energieën van ons zijn en welke van anderen komen. We onderzoeken hoe we onze energetische grenzen kunnen versterken en ontwikkelen praktische methoden om een veilige en beschermende energetische ruimte te creëren. 

 

 

 Ben je klaar om jezelf te omarmen en je helende reis naar een dieper niveau te brengen?

Schrijf je in voor Reiki 2 - Pluss en ontdek de transformerende kracht van deze prachtige energie.

 

 

 

Locatie: Rijssen

Aantal: 4 personen

Investering: €399

Incl 2 terug kom dagen in overleg.

Datum:

25 September & 9 Oktober 09:00 - 17:00

5 & 6 Oktober  9:00 - 17:00

 

 

🍀Indien je de voorkeur geeft aan contante betaling, is dat uiteraard ook mogelijk.

🍀Laat dit dan weten door het onderstaande formulier in te vullen.

Praktijk uit je hoofd in je lichaam is aangesloten bij de Reiki Cirkel