Medium / energetische behandeling

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 23:09

"Ze moet haar voeten wassen voordat ze naar bed gaat," hoorde ik. De afgelopen weken heb ik zoveel prachtige behandelingen mogen geven die me enorm hebben laten groeien. Wat ik eerder spannend vond om te doen, durf ik nu vol vertrouwen uit te voeren in mijn eigen praktijk. Maar het is tijd om deze ervaringen met de buitenwereld te delen.

 

"Ze moet haar voeten wassen voordat ze naar bed gaat," hoorde ik. Dat is hoe ik het haar heb geleerd. Toen ik dit tegen deze vrouw zei, moesten we beiden lachen. Het was haar overleden moeder die door leek te komen. "Zelfs nu nog geeft mijn moeder me les," zei ze lachend. "Ik werk in de tuin en was dan mijn voeten, maar voordat ik naar bed ga zijn ze meestal schoon, dus doe ik het niet. Maar vroeger wasten we elke avond onze voeten voor het slapen gaan."

 

Het is zo mooi om deze behandelingen te mogen geven, die eigenlijk meer lijken op readings. Steeds vaker komen er tijdens deze sessies humoristische momenten voorbij. Ik hou van mensen die zijn overleden en humor hebben. Er is niets engs aan.πŸ‘»

 

Er zijn zoveel entiteiten met humor, en ik ervaar dat steeds vaker. Ik begeleid steeds meer mensen die entiteiten om zich heen voelen, wat ervoor zorgt dat ik er steeds meer over durf te praten. Hierdoor wordt mijn blokkade beetje bij beetje minder. Waardoor ik dichter bij mijzelf kom te staan anderen nog beter kan begeleiden, op een leuke normale en nuchtere manier in het hier en nu. Geen gezweef, nou ja soms πŸ€ͺπŸ˜œπŸ™ˆπŸ€­

Een beetje mag maar niet te veel πŸ˜œπŸ’–πŸ«£πŸ€­

 

Liefs Jessica 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.