Familie stress

Door je te richten op energetisch/holistisch werk, kom je steeds dichter bij je ware essentie. Dit betekent dat je steeds meer in contact komt met je ware zelf en loskomt van de rol die je van jongs af aan hebt aangenomen. Misschien ben je door de jaren heen gekwetst geraakt of heb je trauma's meegemaakt die je weg hebben gehouden van je ware identiteit.

Lees meer »

Innerlijke kind

Stel je eens voor: een reis naar je innerlijke wereld, waarin je jouw innerlijke kind koestert en voedt met plezier en vertrouwen. 

Lees meer »

Reiki cursus

Vandaag 10-02-2024 heb ik weer met veel enthousiasme een Reiki-cursus mogen geven, omringd door prachtige mensen.

Lees meer »

Systeem opstelling

Vandaag kwam deze jongeman naar mijn praktijk, waar ik hem vroeg naar zijn huidige situatie en hoe ik kon helpen. Hij vertelde dat het mentaal goed met hem ging, maar zijn lichaam zwaar belast was. Hij voelde druk in zijn benen, vooral in zijn kuiten, en rond zijn borst. Hij vroeg of ik deze druk kon verlichten. Na zijn verhaal stelde ik een opstelling voor, en de resultaten waren opmerkelijk.

Lees meer »

Reiki cursus

Reiki bevordert het herstel van de energiebalans in je lichaam, wat kan leiden tot een gevoel van meer rust en energie. Het heeft een ontspannend effect op zowel lichaam als geest, waardoor stress kan verminderen of zelfs verdwijnen. Reiki kan verlichting bieden bij spijsverteringsproblemen, pijn verminderen en het genezingsproces versnellen. Het versterkt het immuunsysteem door de verbetering van de bloedcirculatie.

Lees meer »

Wat is een familieopstelling

Soms lijkt het alsof bepaalde patronen in je leven zich steeds herhalen, zij het in verschillende vormen. Herken je die terugkerende, hinderlijke gevoelens en gewoonten die je maar niet kunt doorbreken en die steeds weer je leven ontregelen? Het lijkt alsof je voortdurend dezelfde soort problemen tegenkomt.

Lees meer »

Stotteren is mijn kracht geworden.

Wanneer je werkelijk iets wilt bereiken, draagt de verantwoordelijkheid voor het succes op jouw schouders. Stel je voor dat je al op dat punt bent. Mijn ervaring met stotteren heeft me hierbij aanzienlijk geholpen.

Lees meer »

Uit je hoofd in je lichaam

We worden allemaal geconfronteerd met innerlijke stemmen die soms onze acties belemmeren. Soms lijkt het alsof ze ons leven overnemen, waardoor we ons gevangen voelen in ons eigen lichaam. Deze stemmen kunnen onze dagen verpesten, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Lees meer »

Auschwitz en krakau

Wat was het een bijzonder weekend. De avond ervoor was ik al vol zorgen over wat me te wachten stond, wat resulteerde in een paniekaanval.

Lees meer »