Recensies 

Reactie plaatsen

Reacties

Ben Oerlemans
24 dagen geleden

Al meer dan 35 jaar ben ik Reiki-master. Direct uit de lijn van Phyllis Lei Furumoto. Daarnaast Tera Mai, Seichem, Violette vuur, Saint Germain; kortom lots of cream, lots of sugar. Na een turbulente levensfase merkte ik dat mijn kanalen ‘dichtgeslibt’ waren. Advies ingewonnen; dat luidde: zoek een Master bij jou in de buurt. Dat werd Jessica. Vandaag, 30 april 2024 voor een behandeling geweest. In 1 woord: indrukwekkend. Jessica is een zeer begane, deskundige en diepe Master die zelfs deze Master tot zwijgen heeft gebracht,, letterlijk op zijn voeten heeft geplaatst en de kanalen weer op een kier heeft gezet. De stilte, de eenvoud en Het Niets waren … De Kracht is letterlijk op alle niveaus te ervaren; op een hele eenvoudige, heldere, sterke en liefdevolle manier.

H van der Burg
9 maanden geleden

Jessica is een lieve, betrokken vrouw die zeer kundig is in haar vak.
Ze geeft je inzichten op een liefdevolle, duidelijke manier zodat je de blokkades die je beperken, verder uit kunt werken. Zeer zeker een aanrader voor behandeling bij haar

Jan Willem

december 2023

Jessica heeft het vermogen om mijn lichaam aan te voelen en de juiste remedie te vinden.


Gerry

november 2023

Een hele fijne behandeling, deskundig in wat ze doet.


Mevr. M. Dikken

Nov, 2023

Jessica is heel lief en begripvol, neemt de tijd zodat je je op je gemak voelt. Ik ga zeker nog een keer....


Mevr. M. Schulten

Nov, 2023

Ik wist niet wat mij te wachten stond, maar was nadien helemaal zen! Ik ga de behandeling van Jessica zeker aanbevelen aan mijn vrienden!


Mevr. E. Leferink

Nov, 2023

Je gaat weer stromen; heerlijk!


Mevr. M. Arab

Okt, 2023 

Fijne behandeling ga zo door jessica!


Mevr. C. Schult 

Okt, 2023

Heb de behandeling als zeer prettig en waardevol ervaren. Jessica werkt vanuit haar hart en voert de behandelingen met respect en veel kennis uit. Ik heb er veel baat bij en kom zeker terug.


Mevr. D. Koster

Sep, 2023

Heel vakkundige behandeling in nette ruimte.


Mevr. W. Prins

Sep, 2023 

Jessica is als holistisch therapeut zo bekwaam en voelt zo exact aan wat nodig is! Ze is oprecht begaan met haar cliënten en checkt ook na de behandelingen in als een behandeling ingrijpend was. Geweldig!


Mevr. L. Stokvis

Aug, 2023

Jessica neemt fijn de tijd voor je. Het was al met al een hele fijne ervaring.


Mevr. L. Woolderink

Aug, 2023

Zeer prettige en bijzondere ervaring! Jessica stelt je op je gemak en vertelt duidelijk wat we gaan doen. Ik kom zeker bij haar terug en zal haar ook echt aanraden.


Mevr. M. Scholten

Juli, 2023

Fijne behandeling gehad. Voelde me na de tijd heel vrij. Heb na de behandeling echt even tijd voor mezelf genomen. Ga ik zeker vaker doen.


Mevr. G. Harbers

Juli, 2023

Jessica is een prachtige, lieve en betrokken vrouw. Ze is een zeer ervaren en bekwaam therapeut. Zelf heb ik de afgelopen jaren diverse therapeuten bezocht, voor mij springt Jessica er met hoofd en schouders bovenuit. ze gaat mij zeker terug zien. Gewoon gaan, je krijgt er geen spijt van!


Mevr. M. Ophof

Juli, 2023

Er wordt uitgebreid tijd voor je genomen en je wordt gerustgesteld.


Mevr. L. Roes

Juli, 2023

Vanmiddag een hele fijne behandeling gehad. Een eye opener! Zo bijzonder wat ze aanvoelt. Hoe ze je helpt dingen te omschrijven, dingen te laten voelen en te beleven. Dingen die je in je hoofd wel weet, maar zij laat het je ervaren. Loslaten, gevoelens emoties. Alles kwam bij mij voorbij. (Want natuurlijk niet bij iedereen hoeft). Uitleg voor tijdens en na de behandeling. Echt een aanrader!


Mevr. W. Prins

Juni, 2023

Jessica is zo ongelofelijk warm en kundig. Ze voelt precies aan wat nodig is en praat je er helemaal doorheen EN biedt een stuk nazorg. Echt top


Mevr. C. Kreijk

Juni, 2023 

Ze stelt je goed op je gemak. legt alles uit alvorens ze aan het werk gaat. prettig behandeling gehad


Mevr. B. Van S

Juni, 2023

Erg prettige ervaring. Warm welkom en je voelt je direct op je gemak. Jessica luistert met aandacht naar je en voelt goed aan wat nodig is om te behandelen.


Mevr. J. Wissink

Juni, 2023 

Erg goed


Mevr. D. Koster

Juni, 2023

Zeer fijne en deskundige behandeling ontvangen.


Mevr. H. Beunk

Mei, 2023

Bij binnenkomst al een heel vertrouwd gevoel, ze neemt de tijd voor je en luistert naar je! De behandeling was ontspannen en bijzonder. Er komt zeker een nieuwe afspraak en ik raad iedereen aan om een afspraak te maken.