Behandelingen 


Uit je hoofd in je lichaam 

Uit je hoofd in je lichaam. Voel je ook die behoefte om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag en wat meer balans te ervaren en minder prikkels. 

 

Wat je kunt verwachten tijdens de lessen:

 • Meditatieoefeningen
 • Ademhalingstechnieken voor meer rust en balans.   
 • Omgaan met pijn
 • De angst van pijn ervaren
 • Omgaan met Angst 
 • Bewustwording van het lichaam
 • De zin van ziekzijn.
 • Zelfhealing
 • Zelfhypnose
 • Tips en tricks voor hooggevoeligen
 • Een vrouwencirkel met gelijk gestemden

 

Meld je aan voor de lessen en begin je reis aan je reis van bewustwording uit je hoofd in je lichaam.

Meer informatie 


Familieopstelling/ systeem opstelling

Soms lijkt het alsof alles in je leven steeds opnieuw in een nieuw jasje wordt gepresenteerd, maar dezelfde vervelende gevoelens en patronen blijven zich herhalen. Herken je deze terugkerende patronen die je maar moeilijk kunt loslaten en die je leven keer op keer verstoren?  Als je nieuwe patronen wilt ontwikkelen, is het essentieel om te begrijpen welke patronen er spelen en hoe je ze kunt herkennen. Je moet ook achterhalen hoe deze patronen zijn ontstaan en waarom ze blijven bestaan.

 

Onplezierige gevoelens en de impact ervan op je dagelijks leven, inclusief mogelijke fysieke klachten, worden duidelijker als je bedenkt dat je verschillende gemoedstoestanden en gedragspatronen hebt. Met behulp van energetische therapie gaan we aan de slag met deze patronen, evenals met de fysieke klachten die uit deze patronen en systemen kunnen voortkomen..

 

Meer informatie 


 Kindercoaching 

Veel kinderen ervaren al op jonge leeftijd problemen. We hebben eerder bepaald dat zowel kinderen als volwassenen aan bepaalde normen moeten voldoen, en wie daar niet aan voldoet, valt buiten deze normen. Op school leren we doorgaans niet hoe we onze emoties en gedachten kunnen beheersen en hoe we een evenwicht kunnen vinden.

 

Kinderen hebben vaak de wens om voor volwassenen te zorgen en zijn zeer gevoelig voor de emoties van anderen. Het kan echter moeilijk voor hen zijn om deze gevoelens in woorden uit te drukken, waardoor ze soms niet goed begrijpen wat er aan de hand is wanneer je ernaar vraagt.

 

Meer informatie 


Reiki behandeling / Energetische behandeling

Bijvoorbeeld, wanneer een kind koorts heeft of een pijnlijke buik, leggen we instinctief onze hand op het hoofd of de buik van het kind. Een ander voorbeeld is wanneer een kind valt en zijn knie schaaft; het verlangt vaak naar de aanraking van zijn moeder, of een kusje om de pijn te verzachten.

Pijnverlichting kan worden bereikt door de handen op het lichaam te plaatsen. Ons instinct leidt ons naar de juiste plek. Wanneer we pijn voelen, is onze eerste reactie meestal om een hand op de pijnlijke plek te leggen.

Menselijke aanraking staat voor het overdragen van warmte, rust, genezende energie, zorgzaamheid en liefde.

Meer informatie


Behandeling met essentiële oliën

De Aroma Touch is een zachte en vriendelijke aanraking die de meridiaan energiebanen van de rug tot aan de voeten volgt. De oliën worden gebruikt om specifieke gebieden te ondersteunen en dringen diep door in de weefsels. Het hoofddoel van deze behandeling is om het evenwicht te herstellen tussen het sympathische en parasympatische zenuwstelsel in het lichaam.

 

Meer informatie


Innerlijke afstemming

Er kunnen momenten zijn waarin jij je machteloos voelt, bijvoorbeeld als het gaat om je kind, vriend, vriendin of een familielid die om verschillende redenen niet kan communiceren, of zijn of haar moeilijk kan verwoorden. Misschien denk je er zelf over om een  innerlijke afstemming aan te vragen om op die manier inzicht te krijgen in jouw probleem of klacht.

 

Een afstemming kun je aanvragen voor:

 • Kinderen (vanaf 8 weken)
 • Volwassenen,
 • Mensen met een verstandelijke beperking,
 • Zij die door ziekte niet kunnen communiceren,
 • Zelfs dieren.

 

Meer informatie 


Hey daar! Dit najaar gaan we van start met een supertof halfjaar programma dat jou de kans biedt om echt iets te veranderen. Na een te gekke brainstormsessie hebben we alles op een rijtje gezet voor dit programma.

 

Het is helemaal gericht op meiden en jonge vrouwen tussen de 9 en 25 jaar oud. Als jij een van hen bent en je worstelt met een trauma of jeugdtrauma, waarbij eerdere behandelingen niet hebben geholpen, dan is dit programma echt iets voor jou!

 

Het avontuur begint deze herfst en is bedoeld om jou weer in je kracht te zetten. Als je merkt dat negatieve gedachten en klachten je leven overnemen en je belemmeren, dan ben je hier aan het juiste adres. Samen met andere meiden in het programma ga je ontdekken hoe je weer plezier kunt hebben in het leven en rust kunt vinden in je hoofd, ondanks alles wat er is gebeurd. Doe je mee?

 

Voor meer informatie mag je mailen naar:

Info@jessicatermeer.nl 

 


Afspraak afzeggen