Reviews

 


Individuele opstelling  Systemisch werk

Soms lijkt het alsof alles in je leven steeds opnieuw in een nieuw jasje wordt gepresenteerd, maar dezelfde vervelende gevoelens en patronen blijven zich herhalen. Herken je deze terugkerende patronen die je maar moeilijk kunt loslaten en die je leven keer op keer verstoren?

 

Als je nieuwe patronen wilt ontwikkelen, is het essentieel om te begrijpen welke patronen er spelen en hoe je ze kunt herkennen. Je moet ook achterhalen hoe deze patronen zijn ontstaan en waarom ze zo persistent blijven bestaan.

 

Onplezierige gevoelens en de impact ervan op je dagelijks leven, inclusief mogelijke fysieke klachten, worden duidelijker als je bedenkt dat je verschillende gemoedstoestanden en gedragspatronen hebt.

 

Met behulp van energetische therapie gaan we aan de slag met deze patronen, evenals met de fysieke klachten die uit deze patronen en systemen kunnen voortkomen..

 

Meer informatie 

Systeem werk / behandeling voor jong en oud


Reiki behandeling

Reiki behandeling 

Pijnverlichting kan worden bereikt door de handen op het lichaam te plaatsen. Ons instinct leidt ons naar de juiste plek. Wanneer we pijn voelen, is onze eerste reactie meestal om een hand op de pijnlijke plek te leggen.

Bijvoorbeeld, wanneer een kind koorts heeft of een pijnlijke buik, leggen we instinctief onze hand op het hoofd of de buik van het kind. Een ander voorbeeld is wanneer een kind valt en zijn knie schaaft; het verlangt vaak naar de aanraking van zijn moeder, of een kusje om de pijn te verzachten.

Menselijke aanraking staat voor het overdragen van warmte, rust, genezende energie, zorgzaamheid en liefde.

 

 

Meer informatie 

Reiki behandeling


Aroma Touch behandeling 

De AromaTouch is een zachte en vriendelijke aanraking die de meridiaan energiebanen van de rug tot aan de voeten volgt. De oliën worden gebruikt om specifieke gebieden te ondersteunen en dringen diep door in de weefsels. Het hoofddoel van deze behandeling is om het evenwicht te herstellen tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel in het lichaam.

Meer informatie 

Aroma Touch behandeling


Energetische behandeling voor kinderen 

Veel kinderen ervaren al op jonge leeftijd problemen. We hebben eerder bepaald dat zowel kinderen als volwassenen aan bepaalde normen moeten voldoen, en wie daar niet aan voldoet, valt buiten deze normen. Op school leren we doorgaans niet hoe we onze emoties en gedachten kunnen beheersen en hoe we een evenwicht kunnen vinden.

 

Kinderen hebben vaak de wens om voor volwassenen te zorgen en zijn zeer gevoelig voor de emoties van anderen. Het kan echter moeilijk voor hen zijn om deze gevoelens in woorden uit te drukken, waardoor ze soms niet goed begrijpen wat er aan de hand is wanneer je ernaar vraagt.

 

Meer informatie 

Kind behandeling


Afstemming maken

Wat als je nu iets duidelijk wilt maken, omdat je niet lekker in je vel zit of omdat je vastloopt met jezelf?  

Misschien door dat je een verstandelijke beperking of ziekte hebt waardoor praten niet meer of bijna niet meer mogelijk is. Je in coma ligt of misschien omdat je nog te jong bent om te praten en te verwoorden. 

 

Meer informatie 

Afstemming maken


Afspraak afzeggen